Groene energie vergelijken

Betaalt u teveel voor uw energie? Groene/duurzame energie vergelijken loont! Niet alleen voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. U ziet in onze groene vergelijker gelijk welke energieleverancier het groenst is. Vergelijk eenvoudig verschillende energieleveranciers om te kijken waar u zeker veel goedkoper uit zult zijn.

 

  • In 5 minuten geregeld
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €450
  • 14 dagen bedenktijd
  • 020-5317673 (werkdagen 8:00 uur tot 20:00 uur
    en zaterdag 10:00 uur tot 16:00 uur)

Veilig en betrouwbaar

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u betrouwbaar gas en licht vergelijken op het internet. 

100% onafhankelijk

De Nederlandse Consument heeft Degroeneenergievergelijker.nl positief beoordeeld als onafhankelijke groene gas en stroom vergelijker.  

Online zekerheid

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.

Stap 1

Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.

Stap 2

    Vul uw jaarverbruik in of selecteer het aantal personen in uw huishouden en of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.

Stap 3

Geef aan of u zonnepanelen heeft. Kies vervolgens uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energie” en start met vergelijken.

Ga niet voor grijs!

Grijze energie is geen duurzame energie. Bij het produceren van grijze energie worden fossiele brandstoffen als kolen,gas en kernenergie gebruikt. Dit heeft uiteraard negatieve gevolgen voor het milieu. Zo komt er bijvoorbeeld bij verbranding van kolen CO2 vrij en ontstaat er gevaarlijk radioactief afval bij de productie van kernenergie.

DeGroeneEnergievergelijker.nl krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4, gebaseerd op 1243 klantbeoordelingen.

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€250,- Korting bij 1-jarig contract

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€165,- Korting bij 1-jarig contract 

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€175,- Korting bij 1-jarig contract

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€75,- Korting bij 1-jarig contract

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€150,- Korting bij 1-jarig contract

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€160,- Korting bij 3-jarig contract

 

“De energievergelijker is snel en erg overzichtelijk. Wij vergelijken ieder jaar gas licht en doen ieder jaar een leuke besparing. Geen gedoe met papieren en zo gebeurd.

A. Passenier

Amsterdam

“De site is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Ik heb de aanbiedingen van diverse gaslicht leveranciers goed kunnen uitpluizen en daarop een beslissing gemaakt.

J. Verheijden

Den Haag

Wat is groene stroom eigenlijk?

Groene stroom is elektriciteit opgewekt uit bronnen die in theorie niet op kunnen raken. Groene energieleveranciers gebruiken bijvoorbeeld wind, zon, biomassa en waterkracht om energie te produceren.
Profiteer van exclusieve aanbiedingen zoals kortingen en hoge welkomstpremies. U kunt direct overstappen en DeGroeneEnergieVergelijker.nl regelt gratis de rest.