Groene energie vergelijken


Betaalt u teveel voor uw energie? Groene/duurzame energie vergelijken loont! Niet alleen voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. U ziet hieronder gelijk welke energieleverancier het groenst is. Vergelijk eenvoudig verschillende energieleveranciers om te kijken waar u zeker veel goedkoper uit zult zijn.

Bij het vergelijken kunt u kiezen uit verschillende soorten energie: groene/duurzame en grijze energie. Maar let op! Grijze energie is geen duurzame energie. Bij het produceren van grijze energie worden fossiele brandstoffen als kolen,gas en kernenergie gebruikt. Dit heeft uiteraard negatieve gevolgen voor het milieu. Zo komt er bijvoorbeeld bij verbranding van kolen CO2 vrij en ontstaat er gevaarlijk radioactief afval bij de productie van kernenergie.

Direct groene energie vergelijken

Let op, de energievergelijker op deze pagina is niet automatisch ingesteld op groene energie. Wilt u alleen groene energie vergelijken? Dan kunt u linksboven in de vergelijker bij soort energie kiezen voor “groen” of voor “extra groen”. Op deze manier vergelijkt u alleen groene energie. Vergelijk groene energie om zo het goedkoopste groene energiecontract te vinden voor uw persoonlijke situatie.

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €434
  • 14 dagen bedenktijd

Klantenservice:
020 – 531 76 73
VERGELIJKEN

Alle energieleveranciers

OVERSTAPPEN

Gratis overstapservice

BESPAREN

Bespaar tot € 434

Groene stroom is elektriciteit opgewekt uit bronnen die in theorie niet op kunnen raken. Groene energieleveranciers gebruiken bijvoorbeeld wind, zon, biomassa en waterkracht om energie te produceren.

Profiteer van exclusieve aanbiedingen zoals kortingen en hoge welkomstpremies. U kunt direct overstappen en DeGroeneEnergieVergelijker.nl regelt gratis de rest.

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Ervaringen van recente overstappers:

Handig

De site is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Ik heb de aanbiedingen van diverse gaslicht leveranciers goed kunnen uitpluizen en daarop een beslissing gemaakt.

J. Verheijden | Den Haag

Fantastisch

De energie vergelijker is snel en erg overzichtelijk. Wij vergelijken ieder jaar gas licht en doen ieder jaar een leuke besparing. Geen gedoe met papieren en zo gebeurd.

S. Jonbokloff | Leiden

Gemakkelijk

Goed overzicht van alle gas en licht leveranciers. 1 klik, gegevens invullen en.. overgestapt! Gemakkelijke en goede service als je er niet zelf uitkomt.

A. Passenier | Amsterdam

Vergelijk groene energie en bespaar honderden euro’s op uw energiekosten!